• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Van een kleine kras tot een total loss afhandeling; voor al uw schadeherstel kunt u bij G. Geurtsen Autoschade in Ede terecht. Wij vinden het belangrijk het traject van schadeherstel zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, want schade aan een auto is al vervelend genoeg. Onderstaand een overzicht op welke manieren Autoschade Geurtsen u van dienst kan zijn. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Taxeren

Wilt u weten wat de kosten zijn van het herstellen van schade aan uw auto? Met behulp van een 3D berekening maken wij een nauwkeurige inschatting van de te herstellen onderdelen. Daarmee krijgt u een realistische indicatie van de kosten. Ook is het mogelijk zelf een indicatie aan te vragen via een offerte-aanvraag. Deze indicatie is geheel vrijblijvend.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes met een maximale grootte van een 2 euromunt herstellen wij snel met uitdeuken zonder spuiten. Dat betekent dat er niet geplamuurd hoeft te worden en geen spuitwerk aan te pas komt. Dit is een relatief goedkope techniek voor het repareren van kleine deukjes.

Spuitwerk

In onze nieuwe locatie hebben wij de meest geavanceerde en duurzame spuitcabine van Nederland! De lakkleur van uw auto wordt elektronisch gemeten. De juiste lakkleur wordt met watergedragen verf samengesteld en in meerdere lagen aangebracht op uw auto.

De temperatuur in de spuitcabine is maximaal te controleren door een digitaal aangestuurd programma. Zo wordt de spuitcabine met behulp van een pelletkachel verwarmt tot de juiste temperatuur en is het mogelijk de droogtijd van een laklaag te beperken tot slechts 20 minuten. Op het geleverde spuitwerk krijgt u altijd vier jaar garantie.

Spotrepair

Spotrepair is schadeherstel voor relatief kleine schades (max 30×30 cm), waarbij het herstellen beperkt blijft tot waar de schade zich daadwerkelijk bevindt. Bijvoorbeeld aanrijdschade op een bumper; bij traditioneel schadeherstel wordt de complete bumper opnieuw gespoten. Bij spotrepair wordt alleen het deel met de daadwerkelijke schade hersteld. Dit vereist specifieke kennis en ervaring, omdat de overgang tussen de originele lak en het deel waar de schade zit vloeiend moet zijn en de originele fabriekslak zoveel als mogelijk intact blijft.

Ruitschade en vervanging

Ook voor ruitschade bent u bij ons aan het goede adres. Van een klein sterretje tot een grote barst; wij herstellen uw ruitschade of vervangen een complete ruit wanneer dat nodig is.

Restauratie

Niet zozeer schade door ongeluk maar ouderdom komt met gebreken. En uiteraard zoveel als mogelijk met behoud van originele onderdelen. Onze vakspecialisten helpen u graag verder bij autorestauratieprojecten.

Specialisten in het repareren van autoschades

Meest geavanceerde en duurzame spuitcabines van Nederland

Meer dan 30 jaar ervaring

4 jaar garantie op spuitwerk

Gratis vervangend vervoer