• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Over ons

Schadeherstel in Ede

Woont u in de omgeving van Ede, Veenendaal, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren of De Klomp en heeft u schade aan uw auto? Op de Francis Baconstraat 15 in Ede vindt u ons schadeherstelbedrijf met de modernste technieken en spuitcabines. Autoschade G. Geurtsen is onderdeel van de Geurtsen Groep. Om het schadeherstel proces volledig in eigen beheer te kunnen doen is Autoschade G. Geurtsen opgericht. Het nieuwe pand op de grens van Veenendaal en Ede is volledig ingericht op het herstellen van schade. Wij richten ons op complete schadeafwikkeling. Van schadetaxatie tot schadeherstel. Ook voor ruitschade, het bekende sterretje in de voorruit of barst in de ruit kunnen wij wat voor u betekenen. Voor het taxeren en herstellen van (ruit)schade en het restaureren van auto-onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vijf hefbruggen

In ons pand bevinden zich naast en in de spuitcabines vijf hefbruggen. Zo kan er aan tenminste vijf auto’s tegelijk gewerkt worden. Op deze manier wordt elke brug gebruikt voor het efficiënt af- en opbouwen van de auto.

Hefbrug

Duurzame spuitcabines

Het spuiten van een auto is op het gebied van energie een intensief proces. Daarom is het belangrijk dat dit zo duurzaam mogelijk wordt gerealiseerd. Daarom maken wij gebruik van twee spuitcabines die volledig duurzaam zijn ingericht. Ze zijn voorzien van een natuurlijk ventilatiesysteem en een geavanceerd programma voor het reguleren van de temperatuur voor de optimale droogtijd van de lak. Daarbij worden de ruimtes verwarmd door een pelletkachel, die zorgt voor een optimale verkorting van de droogtijd.

Spuitcabine

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren vakmensen die vijf dagen per week voor u klaar staan. We stellen ze hier aan u voor.

Gerelateerde pagina's

Specialisten in het repareren van autoschades

Meest geavanceerde en duurzame spuitcabines van Nederland

Meer dan 30 jaar ervaring

4 jaar garantie op spuitwerk

Gratis vervangend vervoer